Sunday, October 14, 2012

Aku terima nikahnya

Assalamualaikum semua,


Allah sentiasa ada disisi kita :)
Alhamdulillah semoga segala yang telah aku lalui diredhai dan diberkati oleh yang maha esa. Lama tak update kan sebab iyelah busy dengan final. Kepada sesiapa yang terbaca blog ni aku harap dapat doakan kejayaan aku untuk final exam yang dah lepas tu ye.Hihi terima kasih :)

Bila lama tak update terlalu banyak cerita yang aku nak share, bila banyak cerita nak share terlalu malas nak menaip rasanya. Haha panjang betul hypothesis aku kan.

Ermm, nak mula dari mana ni ye. Macam ni lah, mula-mula aku nak cakap yang segala urusan hati dan perasaan aku dah selesai. Biarlah semuanya tinggal kenangan. Cerita yang lebih lanjut biar aku simpan dalam hati je lah. Boleh jadikan modal untuk bercerita dengan future family kan.. Hikhikhik...

Next is, macam nak buat essay MUET pulak. Oh ya! cerita pasal MUET aku dapat band 3 je. Hajat hati nak dpt BEN 10 tak tercapai pulak. Bersyukur ye, untung Allah bagi tau, kalau tak, tak ke merana. Apa aku nak cakap sebenarnye ni. Merapu lah hai. 

Okay-okay sambung, actually nak cakap pasal movie baru ni.
*hamboihh, habis final terus terjah movie.tak fikir lain dah* Takde lah tengok trailer "Aku Terima Nikahnya" tu menarik sangat. Rasa excited nak tengok. Tapi tunggu orang download lah ye belanja wayang lah macam ni. Anyway aku tunjuk OST dye dulu kasi feeling lah sikit kan. *actually aku dah ketinggalan zaman untuk mengupdate cerita ini. sob..sob..sob...*



video
Dengan lafaz 'aku terima nikahnya' kau jadi milikku..omooo...so sweeettt~




















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...