Wednesday, March 28, 2012

Cinta matiku

Assalamualaikum,

never stop loving u ;)
Guys, aku dah balik rumah. Cuti sem dah start and replicate life aku bermula bak kata dye. Haha, semalam adalah journey balik kampung yang paling best untuk aku sebab ditemani orang tersayang. OMG!!!! actually aku tak aspect langsung boleh dapat message dari dye. Sampai harini and bila-bila pun aku takkan lupa punye. Aku suka sangat-sangat. Waaaaaa....tak tau nak cakap macam mana. Tak boleh digambarkan dengan kata-kata dan tulisan, hamboih...jiwang pulak malam ni.Ahaks...


p/s: ape pun jadi, i will love u forever :)

2 comments:

  1. sape tu?? cik bintang ke?????

    ReplyDelete
  2. cik bulan laaa..sape lagi blh buat aku gila mcm ni..haha...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...